Sterke marketing/commerciƫle ondersteuning/jarenlange ervaring/ enkel professionelen/inloggen om prijzen te zien
0
Winkelwagen
€ 0,00
Payeska

Mijn naam is Hilde Laenen en ik baat sinds 1996 mijn eigen instituut uit in hartje Westerlo "Payeska" uit.  

Sinds 2012 werkt Milla Laenen (nichtje) mee in de zaak.

In de voorbije 23 jaar zijn we van een klein instituut uitgegroeid tot een groot instituut waar ik enorm fier op ben. Toen ik op mijn twintigste het wereldje van make-up, nagels, gelaatsverzorgingen,... inrolde, ben ik meer dan eens met mijn snoet tegen de muur gelopen. Maar opgeven staat echt niet in mijn woordenboek! Dus zo zijn we nu meer dan 23 jaar verder en ons instituut Payeska loopt nog steeds als een trein! Omdat we ons wilden onderscheiden van andere instituten ligt sinds januari 2018 onze focus enkel op suikerontharing en gelnagels!
Met twee brandings ROYX PRO en Abstract (nails)

Samen met mijn rechterhand Milla Laenen (nichtje) draait het succesverhaal verder omdat ook zij gebeten is door de microbe van nails & sugar.
Samen met Milla, Linsy, Valerie, Saartje, Nathalie en Tori geven we elke dag opnieuw het beste van ons zelf.

Doordat ik altijd op zoek ben naar de meest interessante nieuwigheden in de sugar en nagelbranche probeert mijn team onze klanten continu de beste service te bieden. 

Tot binnenkort bij Schoonheidsinstituut Payeska!

Hilde & MillaROYX PRO


Naast mijn instituut Payeska waar ik enorm veel praktijkervaring uithaal is ROYX PRO een uit de hand gelopen hobby maar ondertussen een voltijdse bezigheid.

 
Jarenlang verdiepte ik me in alles wat met natuurlijke ontharingsproducten te maken had. Met een stevige portie ambitie en pretlichtjes in de ogen startte ik in 2016 een nieuw project op als Benelux verdeler van ROYXO PRO suikerpasta. Een mengeling van passie,  doorzetting, onderzoek,  expertise, van testen en bijsturen is het resultaat tot wat het nu is.

“Samen met mijn man Jan zocht ik over de hele wereldkaart naar kwaliteitsvolle suikerpasta’s, van Canada en Duitsland tot Iran. Toen ontdekte ik ROYX PRO producten uit Polen en wist ik: dit is het!”

In de voorbije 2 jaar kozen dan ook 250 instituten voor ROYX PRO. Al het enthousiasme en positieve vibes van de schoonheidsspecialistes werken aanstekelijk en doet ons streven naar verbetering.

Na 20 jaar ervaring in ons eigen instituut was het tijd om onze kennis en ervaring door te geven aan andere gedreven schoonheidsspecialistes.
Omdat we ons wilden onderscheiden van andere grote firma's blijft ROYX PRO klein en  werken we op een persoonlijke aanpak.
We denken vaak "out of the box" voor onze marketing en aanpak.
Daardoor vallen we op en maken we het verschil. Het zit in de kleine details waar we onderscheiden van de rest.

Doordat ik altijd op zoek ben naar de meest interessante nieuwigheden in de sugar probeer ik mijn klanten continu de beste service te bieden. 

Tot binnenkort 

Hilde

  

 
 Contact/afhalen

Dré Cosmetics
Laenen Hilde en Milla
Goorken 42
2260 Westerlo
014/548823

Openingsuren

Maandag 9u-18u
Dinsdag gesloten
Woensdag 9u-18u
Donderdag 9u tot 21u
Vrijdag 9u tot 16u
Zaterdag 7u tot 16u

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.